.:: Digit ::.

Vanaf werkjaar 2022-2023 werkt KSA Nazareth voor inschrijvingen van weekenden en kampen via ons digitaal platform Digit. Digit is het ledenadministratieprogramma van KSA Nationaal waar alle lid- en activiteit inschrijvingen gebeuren. Achter de schermen wordt dit al jaren gebruikt door ons, maar vanaf dit jaar willen we daar de ouders mee in betrekken.

 

Dit houdt in dat u vanaf nu veel sneller kan inschrijven voor tal van activiteiten, zelf gegevens kan aanpassen in het ledenbestand en de mogelijkheid om u uit te schrijven voor het ledentijdschrift van KSA Nationaal.

 

We snappen dat dit voor veel ouders even moeilijk kan zijn en daarom is er ook onderaan een handleiding beschikbaar over hoe ons platform werkt.

 

Om toegang te krijgen tot de Digit van uw kind heeft u een lidnummer nodig. Indien uw kind vorige jaren al eens is ingeschreven, kan u dit nummer raadplegen op de KSA-lidkaart. Vanaf dit jaar krijgt iedereen deze kaart digitaal op het opgegeven emailadres bij inschrijving.

 

U heeft pas toegang tot Digit wanneer u de Google Form en betaling heeft uitgevoerd. Wanneer onze secretarissen uw kind heeft geregistreerd op Digit ontvangt u onderstaande mail met lidnummer, uw gegevens en de gegevens van de Digit verantwoordelijken.


Indien u deze mail niet heeft gekregen, vragen wij u om contact op te nemen met onze secretarissen via het contactformulier hieronder of op secretaris@ksanazareth.be

Groep(verplicht)