Kamp en bezoekdag 2022

Gepost op 10 mei 2022

Liefste ouders en leden

Over drie maand zit ons (waarschijnlijk geweldig) kamp in Opoeteren er al op. Aangezien het toch al drie jaar geleden is dat er een kamp is doorgegaan zonder dat het Covid virus zich er mee bemoeid heeft, leggen we graag nog eens uit hoe de grote planning van kamp eruit ziet.

De leden van de oudste groepen (KNIM, SJO en Hernieuwers) vertrekken 30 juli op voorkamp, om samen met de leiding het kamp op te zetten. De info voor dit voorkamp volgt nog specifiek per groep. Samen zorgen we er dan voor dat alles perfect klaarstaat om de jongere groepen - behalve de leeuwtjes - te ontvangen op 3 augustus. Deze dag staat al jaren bekend als de bezoekdag en dan zijn alle ouders de gehele dag welkom om samen met hun leden het kamp goed in te zetten.
Op deze dag kan iedereen de kampplaats bezichtigen, genieten van een mooie wandeling in de buurt en de avond afsluiten met een braadworst of een vegetarisch alternatief, klaargemaakt door onze eigen koks! Als de avond dan valt (en de mama's en papa's naar huis zijn), kan het kamp echt starten en begint voor de leden en leiding de beste tijd van het jaar! Natuurlijk wachten we nog vol spanning op de jongste leden en de leeuwtjes zijn dan zeker ook welkom op 6 augustus.

Is je kind dus nog niet ingeschreven, ga dan naar de pagina 'inschrijven' op onze website of volg deze link: https://ksanazareth.be/inschrijven/inschrijven-kamp/.
Vergeet dan ook niet jullie in te schrijven voor de bezoekdag als je je kind komt brengen of bezoeken. Inschrijven voor deze bezoekdag kan ook via de website of via deze link: https://ksanazareth.be/inschrijven/inschrijven-bezoekdag/.

Als jullie nog vragen of bedenkingen hebben, aarzel niet om een mailtje te sturen naar kamp@ksanazareth.be.

Wij kijken met er z'n allen gigantisch hard naar uit en we zien jullie allemaal graag komen naar ons kamp of onze bezoekdag!
Tot dan!