Inschrijving bezoekdag

Gepost op 29 maart 2017
Dit bestand kan niet worden geopend, omdat JavaScript niet aanstaat in je browser. Zet JavaScript aan en laad het bestand opnieuw.

KSA kamp bezoekdag 2018
Misschien voelen jullie het nog niet zo hevig, maar wij in ieder geval wel, en vermoedelijk voelen vele leden met ons mee. We voelen het aan onze kleine linkerteen, we voelen het als de zon op ons bolleke straalt, of soms ook wel als we onverdiend een ferme regenvlaag over ons krijgen: de grote afsluiter van het KSA-jaar is in aantocht. Het kamp met alle leden en leiding! Dit jaar zijn we te gast in Gierle!
Ook dit jaar kunnen ouders, familie en vrienden van onze leden een bezoekje komen brengen aan ons kamp. Bezoekdag ligt dit jaar op woensdag 1 augustus.  De leden kunnen hun slaapplaats in de tent uitkiezen en daarna kan men genieten van een heuse wandeltocht. Na de wandeltocht hebben we natuurlijk een reuze honger en kunnen we traditiegewijs genieten van braadworsten. Ook dit jaar wordt er iets anders voorzien voor de vegetariërs.  Om alles in goede banen te laten leiden vragen we nu om je alvast in te schrijven. De leden worden voorzien van hotdogs en hiermee dient dus geen rekening gehouden te worden bij het invullen van dit formulier.
Log in bij Google om je voortgang op te slaan. Meer informatie
*Vereist
Naam *
Jouw antwoord
Voornaam *
Jouw antwoord
e-mail adres *
Jouw antwoord
Aantal volwassenen dat wenst hotdogs te eten.
Jouw antwoord
Aantal kinderen dat wenst hotdogs te eten (leden niet meegeteld).
Jouw antwoord
Aantal volwassenen dat wenst vegetarisch te eten.
Jouw antwoord
Aantal kinderen dat wenst vegetarisch te eten (leden niet meegeteld).
Jouw antwoord
Extra opmerkingen of vragen?
Jouw antwoord
Verzenden
Formulier wissen
Verzend nooit wachtwoorden via Google Formulieren.
Deze content is niet gemaakt of goedgekeurd door Google. Misbruik rapporteren - Servicevoorwaarden - Privacybeleid
 
 
https://www.gstatic.com/_/freebird/_/js/k=freebird.v.nl.0V5Whx9i_3Y.O/d=1/rs=AMjVe6j6WKRDObYysxPt6r5gX0Uxh1YVOg/m=viewer_base