EetfestWijn

Gepost op 26 maart 2021

Beste ouders, leden en sympathisanten

In deze woelige tijden mogen we weinig nog voor ‘waar’ aannemen, maar ons mag u altijd geloven. Het is dan ook de volstrekte waarheid dat wetenschappers hebben kunnen aantonen, en virologen bevestigen, dat uw welverdiende Paaspauze perfect past bij een overheerlijke SPAGHETTI!
Daarom dat we het dit jaar over een andere boeg gooien en ons traditioneel Eetfestijn omdopen in het toepasselijke en geactualiseerde EetfestWijn. Geen gezellige zaal met beenhesp, balletjes en frietjes à volonté, maar een volledig veilige en minstens even lekkere spaghetti-take-away aan het KSA-lokaal te Nazareth. Dit alles vergezelt met een heerlijk flesje wijn naar keuze.
U hebt de keuze uit een traditionele spaghetti of een vegetarische spaghetti, beiden worden aangeboden in zowel een volwassen als een kinderportie. Een portie spaghetti bestaat uit pasta, saus en kaas. Dit wordt met veel liefde bereid door Traiteur Hilde uit Eke. Ook voor de wijn heeft u de keuze uit een rode of witte fles.
- volwassen portie : €13
- kinderportie : €10
- wijn : €9
Om het aanbod nog iets aantrekkelijker te maken, kunt u een lotje kopen voor de prijs van €1. Hiermee kan u een gratis KSA-kamp winnen voor uw KSA’er of drankkaarten van KSA Nazareth ter waarde van €30!
Bestellen kan u via onderstaande link of via de link te vinden op onze website of facebookpagina.

Bestelformulier

De bestellingen kunnen geplaatst worden tot en met 8 april. In het weekend van 10-11 april kan u de bestelling afhalen aan het KSA-lokaal binnen het tijdsslot dat u heeft aangeduid bij de bestelling. (Drapstraat 95B, 9810 Nazareth)

Wij danken u alvast voor jullie steun!

Groetjes
Leiding KSA Nazareth