Azaleaverkoop 2023

Gepost op 24 april 2023

Beste leden en ouders, oud-leiding en sympathisanten,

Op zaterdag 6 mei zet KSA Nazareth opnieuw de bloemetjes buiten. Dit is volledig ten voordele van onze KSA. De leden en leiding gaan dan op stap om Nazareth te voorzien van prachtige azalea’s. Hierdoor kunnen we spelmateriaal, tenten en sjorbalken aankopen zonder het inschrijvingsgeld te verhogen.

Indien je zeker wil zijn dat je een bloemetje kan bemachtigen, kan je deze op voorhand bestellen. Vraag dus alvast aan familie, vrienden, kennissen en buren of ze een azalea willen kopen en geef je gehele bestelling door via onderstaand formulier: https://ksanazareth.be/verkoop/ 

Bestellingen plaatsen kan tot en met vrijdag 5 mei. Je kan de bloemen komen ophalen op zaterdag 6 mei tussen 10u en 17u.

De grootste bestelling zal rijkelijk beloond worden! 

Maar ook voor de verkoopdag zelf (zaterdag 6 mei) hebben we jullie hulp nodig. We gaan dan de straat op in groepjes van leden en leiding om zo veel mogelijk azalea’s te verkopen. We verkopen in twee shiften, je kan dus kiezen of je in de voor-, namiddag of de hele dag aanwezig zal zijn. Voor de jongsten (Leeuwkes, Sloebers en Pagadders) raden we aan om maar 1 shift mee te helpen verkopen. 

Leden die in de voormiddag of de hele dag komen verkopen, worden verwacht om 9u45 op het clubhuis. Om 13u00 is het middagpauze en kunnen de leden van de voormiddagshift opgehaald worden. Wie een hele dag verkoopt, kan dan zijn of haar boterhammetjes verorberen. De leden die in de namiddag komen, worden om 13u45 op het clubhuis verwacht, zodat we zeker terug kunnen beginnen om 14u00. We stoppen om 17u00. 

Wij zorgen alvast voor een 10-uurtje en 16-uurtje zodat jullie zeker geen honger of dorst hoeven te lijden. Het enige wat jullie zelf moeten voorzien, is een lunchpakket voor ’s middags. Vergeet jullie hemd/sjaaltje niet aan te doen. Ook aangepaste kledij en stevige schoenen zijn geen overbodige luxe.

Als je ons graag wilt helpen, kan je je inschrijven via volgend formulier tot vrijdag 5 meihttps://ksanazareth.be/verkoopdag/

Indien er problemen zijn met het formulier kan je altijd mailen naar info@ksanazareth.be of bellen naar

(0468 32 36 65 - Fiona Willekens).

Alvast bedankt!

Groetjes,

De leiding