Nieuwe maatregelen buitenschoolse activiteiten

Gepost op 30 januari 2021
Beste ouders
Er zijn nieuwe regels voor buitenschoolse activiteiten. Dit zorgt ook bij ons opnieuw voor aanpassingen. Wij voorzien terug fysieke activiteiten voor alle groepen!
Vanaf nu werken wij met bubbels van 10 leden met telkens 2 à 3 leiding. Registeren voor elke activiteit is nog steeds verplicht. Gelieve dit minstens 12u op voorhand te doen. Dit kan via volgende link https://forms.gle/wfZmtNn8ZV1dJ68p7 . Op basis van de registraties vormen wij bubbels. Wij kiezen ervoor om de groepen zoveel mogelijk volgens de schoolbubbels in te delen.  Op deze manier proberen wij het mengen van scholen te beperken. Bij aankomst zal aangeduid zijn wie naar waar moet.
De kalender voor de -12 groepen blijft behouden. Voor de +12 groepen werden de data toegevoegd. De kalender is in bijlage te vinden.
Graag benadrukken we nog even dat kinderen nog maar aan 1 hobby mogen deelnemen. Wij kunnen dit niet controleren maar rekenen op jullie verantwoordelijkheid.
 Indien uw zoon/dochter reeds geregistreerd is maar toch niet kan deelnemen, gelieve ons dan op de hoogte te brengen.  Dit mag als reactie op deze mail.
Nog enkele punten:
- De activiteiten gaan maximaal buiten door, voorzie dus kledij aangepast aan de weersomstandigheden. Indien activiteiten niet doorgaan omwille van het weer communiceren wij dit.
-Mondmasker verplicht voor jongknapen, knim, sjo en hernieuwers.
-Wij mogen geen vieruurtjes geven, mogen wij vragen om zelf een drankje en koekje mee te brengen,  50 cent is dus niet nodig.
- De winkel is gesloten.
- Alle ouders dragen steeds een mondmasker bij het brengen of halen van hun kind. Gelieve ook de social distancing regels ten allen tijden te respecteren.
- Leden komen NIET naar de KSA indien:
Ze symptomen vertonen en/of ziek zijn. (Ook indien het geen covid is)
Ze positief getest hebben in de voorafgaande week.
Ze in contact zijn geweest met iemand die positief is getest. (Gezinslid, klasgenoot,…)
- Wanneer een lid positief test binnen de 2 weken na een activiteit moeten wij meteen op de hoogte gebracht worden zodat we iedereen kunnen verwittigen.
We doen ons uiterste best om jullie  kind(eren) een veilige maar bovenal leuke activiteit te laten beleven.
Groeten,
De leiding