Startweekend KSA Nazareth

Gepost op 30 juli 2021

We starten op zaterdag 11 september!

KSA Nazareth trapt traditioneel gewijs het werkjaar op gang tijdens het tweede weekend van september. Echter, zal dat dit jaar anders verlopen dan normaal. Onze startactiviteit voor de 3de kleuterklas en de lagere school gaat door op zaterdag 11 september, van 14:00 - 17:00. Dit in tegenstelling tot alle andere activiteiten dit jaar, die altijd op zondag doorgaan.

We doen dit op deze manier, omdat na onze startactiviteit aansluitend ons eerste evenement van het jaar van start gaat: Zomerrock 2021!

Vanaf 13u zijn alle kinderen van de derde kleuterklas en lagere school welkom, zowel leden als niet-leden, om zich een hele namiddag uit te leven met vriendjes en onze enthousiaste leiding. Vanaf 17u, wanneer de activiteit op z’n einde loopt, zijn alle mama’s en papa’s/opa’s en oma’s/familie en kennissen, ook welkom op ons terrein voor alweer een geweldige editie van Zomerrock. Er zal genoten kunnen worden van een hapje en een drankje, er zal animatie voorzien zijn voor jong en oud, en dit alles met een streepje live-muziek van op ons podium. Kortom, de perfecte gelegenheid om kennis te maken met KSA Nazareth, en dit alles op de Sterrenbossite (Drapstraat 95b, 9810 Nazareth).

 

Op zondag 12 september is het de startactiviteit het eerste middelbaar tot het zesde middelbaar. We starten om 14u en eindigen om 17u ook deze activiteit gaat door op de Sterrenbossite.

 

Wij kijken er alvast enorm naar uit! Tot dan!